Site icon betmarket.com.cy

Οι καλύτερες στοιχηματικές αποδόσεις στο ΑΠΟΕΛ – Απόλλων

Ανοίγει η αυλαία για την  4η αγωνιστική στα play off του Κυπριακού Πρωταθλήματος, με τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Απόλλων στο «ΓΣΠ». Εμείς ψάξαμε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες και βρήκαμε τις 3 καλύτερες που μπορούμε να ποντάρουμε το ντέρμπι, με κύριο γνώμονα τις αποδόσεις. Επίσης στα υπόψιν λάβαμε και τις προσφορές που έχει η κάθε εταιρεία την δεδομένη στιγμή.

Χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα για 8 συναπτούς αγώνες μετράει ο ΑΠΟΕΛ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα είναι σε καλή φόρμα καθώς στα τρία τελευταία παιχνίδια του, μετράει ισάριθμες ισοπαλίες. Στην έδρα του μετράει 12 συναπτούς αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ήττα. Πολύ καλή η αμυντική του λειτουργία καθώς δέχεται μόλις 0,29 γκολ μέσα στο «ΓΣΠ»

Σε αρκετά καλή φόρμα ήταν και ο Απόλλωνας αλλά αυτό σταμάτησε στο παιχνίδι με τον Άρη. Η ομάδα της Λεμεσού έχει κερδίσει τους 3 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της για το πρωτάθλημα. Η τελευταία εκτός έδρας ήττα της ομάδας ήταν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, μέσα στο «ΓΣΠ», με το σκορ να τελειώνει στο 3-1

Καλύτερες αποδόσεις στο ΑΠΟΕΛ – Απόλλων

Όπως προαναφέραμε, εμείς βρήκαμε τις τρεις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Απόλλων. Θα δείτε ότι έχουμε βρει τις καλύτερες αποδόσεις, την καλύτερη απόδοση στην ισοπαλία αλλά και την υψηλότερα στο διπλό για τον Απόλλωνα. Μαζί με αυτό συμπεριλάβαμε και τις καλύτερες προσφορές που μας προσφέρει η κάθε στοιχηματική εταιρεία την δεδομένη στιγμή.

  1. Betonalfa: 1 (1.75) – X (3.50) – 2 (4.85)
    • Χαμηλότερη Γκανιότα για το ντέρμπι, συνεπώς έχουμε τις καλύτερες αποδόσεις
    • Welcome Bonus 10€
    • Μπόνους στα παρολί μέχρι 50%
  1. Stoiximan: 1 (1.75) – X (3.75) – 2 (4.75)
  1. Fonbet: 1 (1.72) – X (3.70) – 2 (4.90)