Site icon betmarket.com.cy

Προγνωστικά Γαλλίας: Πρωτοχρονιά στα γήπεδα

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο, κάτι ασυνήθιστο για τους Γάλλους, που λόγω του Μουντιάλ θα δουν τη 17η αγωνιστική να διεξάγεται την 1η μέρα του 2023. Βγάζει επιλογές για στοίχημα το πρόγραμμα.

Κυριακή 1 Ιανουαρίου

Μονακό

  • ΝΗΙΝΗ
52%
16:00

Μπρεστ

  • ΙΝΝΗΗ
54%
Στατιστικά

O 17 ετών Μπεν Σεγκίρ έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο στο ημίχρονο του εκτός έδρας με την Οσέρ και σε 45 λεπτά σκόραρε δύο φορές οδηγώντας τη Μονακό στη νίκη με 3-2. Σε μια γενικότερη εμφάνιση με υψηλά νούμερα κατοχής μπάλας αλλά λίγες τελικές. Ενδεικτικό πως έβαλε τρια γκολ, με τρία σουτ στο τέρμα. Εντός έδρας έχει καλή παρουσία φέτος. Εχει σκοράρει σε όλα και μάλιστα από δύο φορές και πάνω στα πέντε από τα έξι πρόσφατα.

Δεύτερο σερί δύσκολο για την Μπρεστ, μετά το εντός έδρας 2-4 από τη Λυών. Με τον υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο παίζει ένα πιο ανοιχτό ποδόσφαιρο, χαρακτηριστικό πως έκανε 17 τελικές, δεχόμενη ταυτόχρονα άλλες τόσες. Χαμηλό αλλά λογικό το 1.55 της Winmasters στο Over 2,5.

Ανζέρ

  • ΝΙΝΝΙ
81%
16:00

Λοριάν

  • ΙΗΗΙΗ
21%
Στατιστικά

H εκρηκτική αρχή της σεζόν στη Λοριάν και οι κάκιστες επιδόσεις της Ανζέ έχουν φέρει φαβορί το διπλό. Το ζήτημα τη δεδομένη στιγμή στη φιλοξενούμενη είναι πως έχασε το μομέντουμ που διατηρούσε, μπήκε στη διακοπή με άσχημα αποτελέσματα και βγήκε από αυτή με 0-2 από τη Μονπελιέ εντός έδρας. Γεγονότα που απομακρύνουν κάθε σκέψη πονταρίσματος πάνω της, ειδικά με την απουσία του βασικού στόπερ Λαπόρτ.

Η Ανζέ κουβαλά τις σημαντικότατες απουσίες των Ουνάχι (μέσος), Μπουφάλ (εξτρέμ) και στο 1-0 από την Αζαξιό έδειξε πρόβλημα αποτελεσματικότητας. Εντός έδρας και με τη διαφορά από τη γραμμή της παραμονής να μεγαλώνει, είναι αναγκασμένη να βελτιώσει τους δείκτες της. Η Λοριάν, με τη σειρά της, έχει ταχύτητα στην κόντρα. Οι over 8,5 τελικές προσπάθειες στο τέρμα σε τιμή 1.91 στη Stoiximan.

Ναντ

  • ΝΙΗΗΗ
35%
16:00

Οσέρ

  • ΝΝΙΙΝ
81%
Στατιστικά

Δεν έπαιξαν άσχημα στην επανέναρξη, αλλά καμία δεν κέρδισε. Η Ναντ είχε τον έλεγχο στο εκτός με την Τρουά, αλλά έδειξε πρόβλημα να κάνει γκολ τις φάσεις της. Η Οσέρ παρά την καλή παρουσία, πλήρωσε την αμυντική αφέλεια στο εντός 2-3 από τη Μονακό.

Ο Πελισιέ στάθηκε πολύ στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, λογικό μιας και είναι τεχνικός που δίνει βάρος στην ανασταλτική λειτουργία. Πρώτο μέλημα να μην αφήσει τη Ναντ να κάνει παιχνίδι. Πιο χαμηλός ο άσος από τη δυσκολία της αναμέτρησης.

Η Οσέρ επί Πελισιέ κάνει σταθερά λίγα φάουλ. Στα τρία πρόσφατα δεν ξεπέρασε τα 10, την ώρα που η Ναντ έκανε 13 στην Τρουά και 29 συνολικά στα δύο προηγούμενα. Η Ναντ να κάνει τουλάχιστον δυο φάουλ περισσότερα (χάντικαπ -1,5) σε τιμή 1.90 (Fonbet).  

Τουλούζ

  • ΙΙΗΙΝ
48%
16:00

Αζαξιό

  • ΝΙΗΝΝ
69%
Στατιστικά

Eντελώς αντίθετο μομέντουμ, με την Τουλούζ να έρχεται από βαρύ και ασήκωτο 6-1 στη Μαρσέιγ και την Αζαξιό να παίρνει ζωτικής σημασίας νίκη με 1-0 κόντρα στην Ανζέ. Διαφορετική και η τακτική του προσέγγιση, αλέγκρο και επιθετικό στυλ οι «βιολετί», πάθος και βάρος στην άμυνα οι Κορσικανοί.

Ετσι σχεδιάζει ο Πανταλονί όλα τα εκτός έδρας και δεν θα αλλάξει τακτική τώρα. Θα δώσει μπάλα στην Τουλούζ, θα μείνει πίσω, θα κλωτσήσει και θα αμυνθεί σκληρά, ψάχνοντας λίγες κόντρες. Δύο διπλά και 50% αήττητο στα εκτός έδρας έχει δώσει αυτή η στρατηγική και τώρα πηγαίνει σε μια γηπεδούχο που θα έχει το άγχος να σπάσει το σερί των τεσσάρων ηττών σε επίπεδο Λιγκ 1. Και αυτά τα δεδομένα κάνουν αποτρεπτική την επιλογή του άσου, ακόμη και σε τιμές διπλασιασμού που έχει φτάσει.

Σε ειδικά στοιχήματα, πολλά πρόσφατα παιχνίδια της Τουλούζ εντός έδρας έχουν αρκετά κόρνερ. Το ίδιο ισχύει και για την Αζαξιό, που ενδεικτικά επιβεβαίωσε το over 14,5 στο πιο πρόσφατο μακριά από τη βάση της κόντρα στη Ναντ. Στο 1.88 το over 9,5 κόρνερ στη Stoiximan.

Λυών

  • ΗΗΗΝΙ
26%
18:00

Κλερμόν

  • ΗΙΗΝΙ
37%
Στατιστικά

Σε καλή στιγμή η Λυών, τόσο αγωνιστικά όσο και στοιχηματικά. Ο Μπλαν είχε ευκαιρία να διορθώσει τα κακώς κείμενα στη διακοπή, να δουλέψει με την ομάδα και να τη φέρει στα μέτρα του. Το πρόγραμμα βοηθά γιατί είχε επανέναρξη με βατούς αντιπάλους, παιρνώντας πρώτα με 4-2 από την Μπρεστ και τώρα παίζει εντός με την Κλερμόν. Στοιχηματικά επιβεβαίωσε το διπλό του 2.05 πριν λίγες ημέρες και επιτρέπει πάλι παιχνίδι πάνω της. Όχι μόνο στον άσο του 1.55 αλλά και στο 2.10 (Fonbet) που πληρώνει η νίκη της σε combo bet με το Over 2,5. Η Κλερμόν έδειξε τα γνωστά αμυντικά θέματα στο εντός με τη Λιλ, χάνοντας με 2-0.

Πάλι γκολ ο Λακαζέτ, που κάνει τρομερά πράγματα από την αλλαγή προπονητή και μετά, όντας πραγματικός ηγέτης της ομάδας. Στο 2.00 να συνεχίσει να σκοράρει.

Λανς

  • ΙΝΗΝΝ
68%
21:45

Παρί Σεν Ζερμέν

  • ΝΙΝΝΗ
73%
Στατιστικά

Αν δεν το έχετε προσέξει, είναι μάχη κορυφής. Η 2η Λανς υποδέχεται την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Στους επτά βαθμούς η διαφορά τους, με τη Λανς να μετρά 8-0-0 μπροστά στο κοινό της φέτος και τους Παριζιάνους να πηγαίνουν στον Βορρά χωρίς τον ανέτοιμο ακόμη Μέσι και τον τιμωρημένο Νειμάρ. Με αυτά και με αυτά είναι λογικό να βλέπουμε μια από τις υψηλότερες τιμές της Παρί Σεν Ζερμέν στη Λιγκ 1 φέτος.

Το διπλό φτάνει μέχρι και το 2.30 στη Parimatch και επειδή το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων η αξία είναι εκεί. Αν ο άσος πλήρωνε 5.00, θα είχε νόημα να γράψουμε πολλά για τη Λανς και τις πιθανότητές της. Τώρα όμως το πράγμα πηγαίνει ανάποδα, με τους Παριζιάνους να είναι αυτοί που υποτιμούνται, έχοντας στη σύνθεσή τους τον σεληνιασμένο Μ’Μπαπέ.

Για να το τραβήξουμε και λιγάκι παραπάνω, το combo bet Αnytime σκόρερ Μ’Μπαπέ και διπλό Παρί Σεν Ζερμέν φτάνει στο 3.60. Εχοντας και ένα επιπλέον κίνητρο, καθώς η Παρί γκελάρει στη συγκεκριμένη έδρα την τελευταία διετία.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου

Στρασβούργο

  • ΙΗΙΙΙ
39%
16:00

Τρουά

  • ΝΝΗΗΗ
46%
Στατιστικά

Παρότι με παίκτη παραπάνω από το 62’ το Στρασβούργο έφυγε ηττημένο από το Παρίσι, δεχόμενο το γκολ της ήττας από την Παρί Σεν Ζερμέν στο 95ο λεπτό. Πολλές λεπτομέρειες πάνε στραβά στη φετινή σεζόν των Αλσατών, που τους εχουν φέρει στην προτελευταία θέση. Οι στοιχηματικές εταιρίες εξακολουθούν να πιστεύουν πως με το ρόστερ που έχει η ομάδα του Στεφάν δεν θα κινδινέψει εν τέλει, για αυτό και το 1.80 ο άσος στο τρέχων παιχνίδι με την Τρουά.

Με την γκαντεμιά που δέρνει το Στρασβούργο, δεν είναι να βάζεις λεφτά πάνω του φέτος. Από την άλλη η Τρουά ήταν από μέτρια έως κακή στο παρθενικό παιχνίδι του Αυστραλού προπονητή Κισνόρμπο στον πάγκο της. Θέλουμε μεγαλύτερο δείγμα για να δούμε πως θα κουμπώσει αυτός ο συνδυασμός. Μεγάλο πάσο το συγκεκριμένο ματς.

Λιλ

  • ΝΝΝΙΙ
83%
18:00

Ρεμς

  • ΝΗΗΝΝ
58%
Στατιστικά

Στον αστερισμό του Στιλ η Ρεμς. Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε ως υπηρεσιακός και έγινε ο πρώτος στην ιστορία της ομάδας που δεν έχασε κανένα από τα έξι πρώτα παιχνίδια στον πάγκο της.

Αν απομονώσουμε τη βαθμολογία των 6 τελευταίων παιχνιδιών, δηλαδή όσα ο Στιλ είναι προπονητής της Ρεμς, η ομάδα είναι στην 5η θέση έχοντας μάλιστα τη 2η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Στην 3η θέση αυτής της θεωρητικής βαθμολογίας η Λιλ, που παρότι πήγε χωρίς τους βασικούς εξτρέμ και με τον βασικό φορ στον πάγκο πέρασε με 2-0 από την Κλερμόν.

Με αυτά που κάνει η Ρεμς, διόλου παράλογο το ρίσκο στο 5.00 του διπλού. Γνωρίζοντας βέβαια πως η Λιλ είναι από τις ποιοτικότερες μεσοεπιθετικές γραμμές στο φετινό πρωτάθλημα Γαλλίας.

Μονπελιέ

  • ΙΗΙΗΙ
30%
20:00

Μαρσέιγ

  • ΝΝΝΙΗ
75%
Στατιστικά

Χωρίς τους δύο βασικούς μέσους η Μαρσέιγ, όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά κάνοντας μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις διέλυσε με 6-1 την Τουλούζ. Με επιστροφές τώρα και ανεβασμένη ψυχολογία σε ένα ντερμπάκι του Νότου με τη Μονπελιέ.

Η γηπεδούχος έχει, βάσει αριθμών, το νεανικότερο ρόστερ στην κατηγορία και έναν άπειρο προπονητή στον πάγκο. Πέρασε με διπλό μεν από τη Λοριάν αλλά ακόμη δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Σωστό θα χαρακτήριζα το διπλό στο 1.75, δίχως την παραμικρή στοιχηματική αξία βέβαια.

Εξαιρετική σεζόν για τον πιτσιρικά φορ της Μονπελιέ Γουαχί. Τη Δευτέρα γίνεται 20 χρονών και έχει συμπληρώσει ήδη 20 τέρματα στην κατηγορία. Ο μοναδικός, μαζί με τον Μ’Μπαπέ, που το έχουν καταφέρει τα τελευταία 20 χρόνια.

Ρεν

  • ΗΝΝΗΝ
58%
22:00

Νις

  • ΗΝΙΝΝ
66%
Στατιστικά

Από χαστούκι η Ρεν, 3-1 στη Ρεμς και τώρα υποδέχεται μια ιδιαίτερη Νις. Ιδιαίτερη γιατί έχει ένα ρόστερ ικανό μεν, αλλά όχι με τέτοιους αυτοματισμούς που εύκολα βάζει κανείς λεφτά πάνω του. Στο 0-0 με τη Λανς έδειξε να έχει σε φόρμα τον κίπερ Σμάιχελ, έβγαλε φάσεις αλλά δεν βρήκε γκολ.

Αναμέτρηση που κάλλιστα μπορεί να πάει παντού και αξίζει, ίσως, ένα ρίσκο στο Χ του 4.00 στην Bet365.

Betmarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
1/1, 16:00Ανζέ-ΛοριάνΟver 8,5 σουτ στο τέρμα@1.911
1/1, 18:00Λυών-Κλερμόν1 & Over 2,5@2,103
1/1, 21:45Λανς-Παρι Σεν Ζερμέν2 @2.301
Κάβα Πρωταθλήματος--7.65ROI89.1%