Site icon betmarket.com.cy

Προγνωστικά Ligue 1 (14/5): Κυριακάτικος διπλασιασμός

Με υπηρεσιακό προπονητή η Ναντ, ντέρμπι παραμονής στη Βρέστη και Ευρώπης στο Μονακό. «Καλά» φαβορί Μαρσέιγ και Ρεν. Το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά της Ligue 1 για σήμερα (14/5).

Κλερμόν

  • ΗΙΗΝΙ
37%
13:00

Λυών

  • ΗΗΗΝΙ
26%
Στατιστικά

Ο Ολάς και ο Λακαζέτ είναι οι πρωταγωνιστές στο ρεπορτάζ της Λυών. Ο πρώτος γιατί αποχωρεί από τη διοίκηση μετά από περισσότερα από 35 χρόνια εκεί. Κάτι που φέρνει και μια γενική αναταραχή στο εσωτερικό. Εξασφαλισμένη πάντως η επόμενη μέρα, με επενδυτές από την Αμερική.

Ο Λακαζέτ με τα 4 γκολ που έβαλε κόντρα στη Μονπελιέ, σε ένα τρελό ματς που η Λυών έχανε με 1-4 και τελικά κατάφερε να κερδίσει με 5-4! Ο Μπλάν είναι έμπειρος και θα τρίξει τα δόντια των αμυντικών, αναμένεται μια πιο σοβαρή εικόνα ανασταλτικά στην Κλερμόν. Σε καλή κατάσταση και πέντε ματς αήττητη η γηπεδούχος. Κάτι που κάνει αποτρεπτικό το διπλό στο 1.83. θα ήθελε τουλάχιστον διπλασιασμό.

Μπρεστ

  • ΙΝΝΗΗ
54%
15:00

Οσέρ

  • ΝΝΙΙΝ
81%
Στατιστικά

Σπουδαίο παιχνίδι στη μάχη για την παραμονή. Η Μπρεστ έχει 35, η Οσέρ 34 και η Ναντ 32. Μαζί με το Στρασβούργο είναι η 4αδα από την οποία ένας θα υποβιβαστεί!

Η Μπρεστ έρχεται από ήττα στο δυνατό ντέρμπι με τη Λοριάν, ενώ γενικότερα οι εμφανίσεις της είναι αρκετά καλές τον τελευταίο καιρό. Μπροστά της έχει εντός με την αδιάφορη Κλερμόν και μετά Μαρσέιγ και Ρεμ.

Η Οσέρ έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα, Παρί, Λανς εντός και εκτός στην Κυπελλούχο Τουλούζ. Επίσης έχει βρει σταθερότητα και καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.

Αγωνιστικά υπάρχει ισορροπία και παρότι το Χ στο 3.40 στo opapbet δεν βολεύει απόλυτα κάποιον, προκύπτει αρκετά αγωνιστικά.

Μονπελιέ

  • ΙΗΙΗΙ
30%
15:00

Λοριάν

  • ΙΗΗΙΗ
21%
Στατιστικά

Δύο σερί τεσσάρες βάζει η Μονπελιέ. Πρώτα κέρδισε με 4-0 τη Μονακό, μετά τα τέσσερα τέρματα του ταλαντούχου Γουαχί δεν έφτασαν με τη Λυών να ανατρέπει το 1-4 σε 5-4! Τα νεύρα του, όπως ήταν αναμενόμενο, του Ζακαριάν μπορεί να φέρουν μια διαφορετική προσέγγιση στο εντός με την ανεβασμένη Λοριάν. Μετά από καιρό οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο σερί νίκες και μάλιστα σε ματς που ανεβάζουν την ψυχολογία. Πρώτα διπλό στο Παρίσι επί της Παρί και έπειτα στο ντέρμπι της Βρετάνης κόντρα στην Μπρεστ. Δύσκολο σε εκτιμήσεις.

Ρεν

  • ΗΝΝΗΝ
58%
15:00

Τρουά

  • ΝΝΗΗΗ
46%
Στατιστικά

Απογοήτευση στη Ρεν, τα εκτός έδρας δεν τη βοηθάνε να πλησιάσει στην 5αδα. Νέα ήττα με κακή εμφάνιση στη Νις με 2-1. Άλλη εικόνα εντός, παρά τις κάποιες αμυντικές αδυναμίες τα καταφέρνει αρκετά καλύτερα. Στο πιο πρόσφατο εντός κέρδισε με 4-2 την Ανζέ και τώρα υποδέχεται τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος Τρουά.

Τα τέσσερα γκολ που έφαγε από Νις (1) και Παρί Σεν Ζερμέν (3) είναι πολύ λίγα μπροστά στις 60 ευκαιρίες που επέτρεψε στις δύο αντιπάλους της να δημιουργήσουν. Στο 2.84 τα xGoals της Νις, σχεδόν άγγιξαν το 4.00 εκείνα της Παρί.

Μπορεί να γίνει κουβέντα υπέρ της Ρεν, τόσο σε δημιουργικό όσο και σε παραγωγικό επίπεδο. Δηλαδή πονταρίσματα σε τελικές προσπάθειες της Ρεν, σε xGoals αλλά και σκοράρισμα. Το combo bet 1 με over 2,5 στο λογικό 1.65 στα προγνωστικά της Ligue 1 (14/5), στο 1.95 να έχει το παιχνίδι Over 9,5 τελικές στην εστια.

Τουλούζ

  • ΙΙΗΙΝ
48%
15:00

Ναντ

  • ΝΙΗΗΗ
35%
Στατιστικά

*Eπανάληψη του πρόσφατου τελικού Κύπελλου Γαλλίας, όπου η Τουλούζ συνέτριψε τη Ναντ με 5-1

Λένε πως είναι δύσκολο να κερδίσεις τον ίδιο αντίπαλο δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες. Η αλήθεια όμως είναι πως η διαφορά επιπέδου που έδειξαν οι δύο ομάδες στον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου δικαιολογεί κάθε κοίταγμα προς τον άσο. Η Τουλούζ παίζει χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αλλά με όρεξη και διάθεση. Θέλει να δώσει και κάτι στο κοινό της, καθώς λόγω της προσοχής που έριξε στο Κύπελλο, έχει κακά πρόσφατα εντός έδρας αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Στη Ναντ πλέον παίζουν όλη την κατηγορία και σε μια προσπάθεια να γίνει ηλεκτροσοκ στα αποδυτήρια, απολύθηκε ο Κομπουαρέ. Με υπηρεσιακό πηγαίνει στο φινάλε, που το τόσο άσχημο σερί της την έφερε από άνετη προ τριμήνου σε θέση υποβιβασμού!

Μονακό

  • ΝΗΙΝΗ
52%
17:05

Λιλ

  • ΝΝΝΙΙ
83%
Στατιστικά

Η Μονακό ήθελε να πάει παραπάνω, αλλά δεν μπορεί. Στόχος να κλειδώσει την 4η θέση, έχοντας τώρα απόσταση 5 βαθμών από τη Λιλ. Δεν είναι βέβαιο πως της κάνει απόλυτα το Χ, καθώς μετά έχει δύο σερί απαιτητικά εκτός έδρας με Λυών και Ρεν. Για τη Λιλ αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να πλησιάσει την 4αδα, ούσα πάντως και υπό απειλή για τη θέση της στην πεντάδα, καθώς την κυνηγούν Ρεν και Λυών.

Το πρόβλημα της Λιλ είναι πως εσχάτως αδυνατεί να πάρει εκτός έδρας αποτελέσματα, έχοντας μαζέψει μόλις έναν πόντο στις έδρες των Ανζέ, Οσέρ και Ρεμς!

Στοιχηματικά πρόκειται για δύο από τις πλέον παραγωγικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Είχαμε ποντάρει «ζεστά» και στο μεταξύ τους παιχνίδι στον Α’ γύρο, όταν είχε κερδίσει η Λιλ με 4-3, κρατάμε ξανά το Over 3 γκολ σε απόδοση 2.01 στη Stoiximan και μπορείτε να το συνδυάσετε με το Free Bet αξίας 10 ευρώ για νέα μέλη.

Μαρσέιγ

  • ΝΝΝΙΗ
75%
20:45

Ανζέρ

  • ΝΙΝΝΙ
81%
Στατιστικά

Όταν η Λανς δέχτηκε κόκκινη κάρτα το βράδυ της Παρασκευής… αναθάρρησε η Μαρσέιγ. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα όμως και το 0-1, η Λανς γύρισε το ματς και κρατά γερά τη 2η θέση. Εκεί από όπου έπεσε η Μαρσέιγ μετά την ήττα στο μεταξύ τους την περασμένη εβδομάδα.

Θα το κυνηγήσει όσο μπορεί, ευελπιστώντας σε στραβοπάτημα των Λανσουά. Η ίδια στο Βελοντρόμ με αντίπαλο επιπέδου Ανζέ λογικά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Σωστό φαβορί ο άσος που παίζει στο 1.20, πηγαίνει κοντά στο 1.60 με χάντικαπ -1,5 ή σε combo bet με Over 2,5 γκολ, στη Winmasters με 20 ευρώ Free bet!

Betmarket (Ligue 1): Προγνωστικά Ligue 1 (14/5)

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
14/5,  18:05Moνακό-ΛιλOver 3@2.012
Κάβα Πρωταθλήματος-0.36ROI99,87%