Site icon betmarket.com.cy

Κερδοφόρο Μουντιάλ 2026 και σύστημα

Το Μουντιάλ 2026 ανήκει στο παρελθόν. Συνολικά 40 ημέρες δράσης όπου μας… βγήκε η γλώσσα έξω (κυριολεκτικά) αλλά άξιζε (και με το παραπάνω) τον κόπο στα προγνωστικά στοιχήματος. Και δεν είναι κάτι που αποτελεί μία γενική αίσθηση (είδαμε ωραία μπάλα κτλ) αλλά το μαρτυρούν τα νούμερα για ένα εξαιρετικά κερδοφόρο Μουντιάλ 2026.

Με το ROI να είναι άνω του 134% και 197.73 μονάδες καθαρού κέρδους. Δεν ξέρω πόσοι μπορούν να κατανοήσουν τι σημαίνει αυτό. Είναι εξαιρετικά δύσκολο και σπάνιο να συμβεί. Νούμερα που δεν υπάρχουν στην ελεύθερη αγορά.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Ημ/νία Αγώνας Προγνωστικό Απόδοση
21/07 21:45
Λίβινγκστον
Φόρφαρ
Over 4 γκολ Λίβινγκστον 3.40
21/07 21:45
Νταντί Γιουν.
Σπάρτανς
Over 4 γκολ Νταντί Γιουν. 4.00
21/07 21:45
Σεντ Μίρεν
Ιστ Κιλμπράιντ
Over 4 γκολ Σεντ Μίρεν 5.00

Κερδοφόρο Μουντιάλ 2026: +188.00 μονάδες και ROI στο 129.96%

Πάμε λίγο να δούμε τα ακριβή τελικά νούμερα του Μουντιάλ 2026, ενώ θα υπάρξει μέσα στην εβδομάδα αναλυτικός απολογισμός.

Pre Game πονταρίσματα:

Pre Game πονταρίσματα + μακροχρόνια

Μονά στοιχήματα (1 μονάδα ανά σημείο)

Για όσους έπαιξαν όλες τις προτάσεις μου (εκτός των μακροχρόνιων) ως μονά στοιχήματα (με 1 μονάδα ανά σημείο), θα είχαν ένα εξίσου πολύ μεγάλο κέρδος:

Δηλαδή, αν πόνταραν 100 ευρώ σε κάθε πρότασή μου θα είχαν κέρδος: +2248.00 ευρώ στο Μουντιάλ 2026.

**Και δεν έχω προσθέσει στην κάβα το ταμείο με τις +375.00 μονάδες κέρδους με τον αποκλεισμό του Ιράν – όπως καταλαβαίνετε η κάβα θα ήταν πολύ υψηλότερα!

Η 10η διαδοχική σεζόν, ανακοινώσεις και νέα κάβα

Η οδηγία που έχω λάβει από την διοίκηση του BetMarket.com.cy είναι να μην υπάρχουν μονάδες πονταρίσματος μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Κάπου στις αρχές Αυγούστου έχω προγραμματίσει να πάρω την άδειά μου για να ξεκουραστώ λίγες ημέρες πριν εκκινήσει η νέα σεζόν. Μία ιδιαίτερη για μένα σεζόν, καθώς όπως έχω ξαναπεί θα είναι η 10η διαδοχική στην οικογένεια του BetMarket. Οπότε, ουσιαστικά η νέα σεζόν για μένα θα ξεκινήσει κάπου στα μέσα Αυγούστου έχοντας νέα κάβα. Στις αρχές Αυγούστου, θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις, καθώς σε αυτήν την 10η σεζόν θα πάμε σε ακόμα πιο επαγγελματική συνθήκη.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

Το ότι δεν μπαίνουν μονάδες πονταρίσματος δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να γράφω. Ότι πρόταση μπει στο πινακάκι, σημαίνει ότι έχει περάσει από… κόσκινο. Εννοείται, πως μέσα στα κείμενά μου εφόσον τα διαβάζετε, θα κατανοείτε πάνω-κάτω τη… βαρύτητα των μονάδων. Ότι μου αρέσει περισσότερα, φυσικά και θα το αναφέρω.

Σήμερα, πάντως, θα ψάξουμε μεγάλες αποδόσεις με μικρά πονταρίσματα. Το βάρος στο Λιγκ Καπ Σκωτίας, εκεί όπου υπάρχουν 3 περιπτώσεις ομάδων που παίζουν στην έδρα τους, έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας και κατηγοριών (τουλάχιστον 2) ενώ σε λίγες ημέρες έχουν και την έναρξη των πρωταθλημάτων τους. Οπότε, ενδεχομένως να γίνει και κάποια πρόβα τζενεράλε.

Τα 3 ζευγάρια είναι τα εξής:

Νταντί Γιουνάιτεντ και Σεντ Μίρεν αγωνίζονται στην Πρέμιερσιπ, ενώ η Σπάρτανς στην League 2 και η Ιστ Κίλμπάιντ στην League 1 (νεοφώτιστη – ως πέρυσι αγωνιζόταν στην League 2). Η Λίβινγκστον υποβιβάστηκε στην Championship την περασμένη σεζόν, ενώ η Φόρφαρ αγωνίζεται στην League 2. Ουσιαστικά, «κυνηγώ» μεγάλες νίκες των γηπεδούχων.

Exit mobile version