Site icon betmarket.com.cy

Με ένα μονό και μία δυάδα

Χαίρεται! Κύριοι αποδείχτηκαν για μία ακόμη φορά οι Σκωτσέζοι. Πρώτα η Μόντρόουζ στο 4.75, έπειτα η Ερντιόνιανς στο 5.75. Επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά πως οι διαφορές των ομάδων σε τέτοιες κατηγορίες δεν σηκώνουν τόσο μεγάλο άνοιγμα στις αποδόσεις.

Ξενέρωσα πολύ που δεν πληρώθηκα την Κάλιαρι. Η Εουπεν πάλεψε, αλλά το έφαγε αργά (83′).Η Ανζέ ήταν πολύ καλύτερη της Ρεμς και άξιζε κάτι καλύτερο, αλλά έμεινε με 10 παίκτες στο 70′. Στην ισοπαλία έμεινε και η Αλκορκόν.

Σήμερα θα στραφώ στη Β’ Βραζιλίας, εκεί όπου βρισκόμαστε μόλις τέσσερις στροφές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και οι ρεαλιστικοί στόχοι των ομάδων είναι πλέον εμφανείς.

Η Πόντε Πρέτα με το +9 από τη ζώνη έχει σώσει ουσιαστικά την κατηγορία και συμπεριλαμβάνεται στις αδιάφορες, ενώ είναι και ντεφορμέ (αγνοεί το τρίποντο στα 7 τελευταία). Εν αντιθέσει με την Φιγκεϊρένσε που παλεύει να σώσει το τομάρι της και το κάνει καλά. Να σημειώσω πως στην αρχή της σεζόν η Φιγκεϊρένσε ταλαιπωρήθηκε από μεγάλα οικονομικά προβλήματα, όμως έμεινε όρθια, η κατάσταση δείχνει να στρώνει και παλεύει τίμια για την παραμονή της.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού (λόγω διαφοράς τερμάτων) αλλά δεν έχει ηττηθεί στα 8 τελευταία της παιχνίδια (2-6-0), ενώ οι εμφανίσεις της είναι τέτοιες που θα μπορούσε να έχει συγκεντρώσει περισσότερους πόντους. Το «διπλό» βρίσκεται στο 3.75 και με βάση όλα τα παραπάνω θα το ρισκάρω.

Η Οπεράριο για να διατηρήσεις τις όποιες ελπίδες έχει για την άνοδο θα πρέπει να κερδίσει την πρωτοπόρο. Σκέφτηκα αρκετά τον άσο, αλλά από την μία η απόδοση (3.25) και από την άλλη η κάψα της Μπραγκαντίνο για τον τίτλο με απώθησαν. Πάντως, η πρωτοπόρος μετά την εξασφάλιση της ανόδου παίζει πιο ελεύθερα, ενώ τα 5/6 τελευταία της παιχνίδια ήταν g/g (τα 4/6 ήταν και over3,5).

Στο Παρανά – Σάο Μπέντο έχουμε δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους. Η Παρανά παλεύει για την άνοδο και η Μπέντο για την παραμονή. Αμφότερες είναι αναγκασμένες να παίξουν για τη νίκη, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους.

Η Σάο Μπέντο σκοράρει και δέχεται σταθερά ένα γκολ στα 6 τελευταία (όλα g/g), η Παρανά εντός έδρας μετρά 12 σερί under2,5, αλλά κάπου θα σπάσει αυτό το σερί και θέλω να ελπίζω πως σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία με βάση τις συνθήκες του αγώνα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό:

13/11 – 01:30 – Πόντε Πρέτα – Φιγκεϊρένσε: 2 (3.75) με 7.50 μονάδες

Δυάδα:

13/11 – 02:30 – Οπεράριο – Μπραγκαντίνο: g/g (2.00)

13/11 – 02:30 – Παρανά – Σάο Μπέντο: over (2.50)

Στη δυάδα απόδοσης 5.00 τοποθετώ 7.50 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.386.25 μονάδες

Επιστροφές: 40.25 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 15 μονάδες