Site icon betmarket.com.cy

Κόντρα στην “Αρένα” του Σοφρώνη συν… Yankee

Καλημέρα σας. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη έφτασε. Ένας μήνας όπου θα μας πάει με φουλ ρυθμό τα Χριστούγεννα, με γεμάτα κουπόνια και ειδικά το εγγλέζικο κουπόνι όπου δεν αδειάζει ποτέ. Πάντως το κουπόνι αυτού του Σαββατοκύριακου δεν μου γεμίζει το μάτι. Δεν ξεχώρισα πολλά σημεία αλλά πιστεύω πως αυτά που άντεξαν μέχρι το τέλος και μπήκαν στο δελτίο μου αξίζουν.

Κύπρος – Α’ Κατηγορία

AEK Λάρνακας – Ολυμπιακός Λευκωσίας: Η ΑΕΚ Λάρνακας πλέον με τον Σοφρώνη Αυγουστή στον πάγκο, θέλει να δώσει συνέχεια μετά τη νίκη απέναντι στον Εθνικό. Δεν ξέρω αν ο Σοφρώνης καταφέρει να δώσει διάρκεια στην ΑΕΚ, δηλαδή να έχει συνεχόμενες καλές εμφανίσεις, αλλά ξέρω σίγουρα ότι ο Ολυμπιακός είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και σίγουρα μέχρι στιγμής είναι καλύτερος από την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λευκωσίας μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Το διπλό το βρίσκω στα 4,20 και είναι εκτός πραγματικότητας με βάση την μέχρι σήμερα εικόνα των δύο ομάδων, έτσι πάμε κόντρα στην «Αρένα» του Σοφρώνη.

Αγγλία – League One

Άκρινγκτον – MK Ντονς: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε αυτό το παιχνίδι αουτσάιντερ είναι η Άκρινγκτον. Έβαλα όλα τα δεδομένα κάτω και ο άσσος έπρεπε να είναι το φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση. Ναι, η Μίλτον Κέινς έχουν καλύτερο ρόστερ από την Άκρινγκτον αλλά στο χορτάρι η Άκρινγκτον είναι καλύτερη και αυτό είναι που μετράει. Εδώ και έξι αγώνες είναι αήττητη η Άκρινγκτον για το πρωτάθλημα ενώ έχει και πολύ καλές παρουσίες αμυντικά. Είναι και η Μίλτον Κέινς σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα αλλά ξαναλέω ότι φαβορί έπρεπε να είναι ο άσσος εδώ, οπόταν σε απόδοση 2,75 θα μπει στο παιχνίδι μου.

Αγγλία – League Two

Σκάνθορπ – Λέιτον Όριεντ: Η Σκάνθορπ προσπαθεί να βρει μια σταθερότητα και να αρχίσει να ανεβαίνει στην βαθμολογία, αλλά έχει ένα πρόβλημα, όταν παίζει στην έδρα της και πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, χάνεται. Η Λέιτον είναι η ομάδα που μας πληρώνει συνεχώς και έχει γίνει μια από τις αγαπημένες μου ομάδες για στοίχημα. Απέναντι στην Πορτ Βέιλ δεν ήταν καλή αλλά και πάλι κατάφερε να σκοράρει τρία γκολ και να κερδίσει. Με το σερί που έχει η Λέιτον κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και το διπλό στα 2,75 έχει αξία.

Γαλλία – Ligue 1

Ρεν – Λανς: Η Ρεν έχει να κερδίσει αγώνα από το τέλος Οκτωβρίου. Έχει επηρεαστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια και είναι λογικό να μην μπορεί να αποδώσει όπως θέλει και μπορεί. Σήμερα θα φιλοξενήσει την Λανς μετά από το ταξίδι της στην Ρωσία, εκεί όπου έχασε από την Κράσνονταρ. Η Λανς τα πάει καλύτερα από ότι η ίδια θα πίστευε, και με ένα διπλό σήμερα θα ξεπεράσει την κουρασμένη Ρεν. Διπλό στα 3,55.

Ιταλία – Serie A

Ουντινέζε – Αταλάντα: Η Ουντινέζε βρίσκεται σε ανοδική πορεία και με δύο σερί νίκες δείχνει να παίρνει τα πάνω της. Η Αταλάντα άρχισε και αυτή να βγάζει κούραση, έχασε την «φωτιά» που είχε στην επίθεση και στα τελευταία της παιχνίδια δείχνει μπουκωμένη. Την Τετάρτη η Αταλάντα έχει και ταξίδι στο Άμστερνταμ εκεί όπου θα κριθεί η συμμετοχή της στους 16’ του Champions League. Δεν ξέρω αν θα γίνουν αλλαγές από τους φιλοξενούμενους αλλά ξέρω πως η Ουντινέζε βρήκε ρυθμό και το 3,50 στον άσσο αξίζει.

Αυτά είναι για το Σαββατοκύριακο όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Πέντε σημεία από τα εννιά πρωταθλήματα που ασχολούμαι δεν τα λες και πολλά αλλά τα πέντε αυτά σημεία αξίζουν. Θα ποντάρω ως μονό τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και τα άλλα τέσσερα θα τα βάλω σε ένα yankee. Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε. Εμείς θα τα πούμε ξανά αύριο με Φόρμουλα.

Το παιχνίδι μου

Μονό (Parimatch):
05/12, 18:30 – AEK Λάρνακας – Ολυμπιακός Λευκωσίας: -2- 4.20 *16 μονάδες

Σύστημα Yankee (Bet365):
05/12, 15:00 – Σκάνθορπ – Λέιτον Όριεντ: -2- 2.75
05/12, 17:00 – Άκρινγκτον – MK Ντονς: -1- 2.75
05/12, 18:00 – Ρεν – Λανς: -2- 3.50
06/12, 16:00 – Ουντινέζε – Αταλάντα: -1- 3.50
Επί 7 μονάδες στην κάθε δυάδα =42 μονάδες
Επί 4 μονάδες στην κάθε τριάδα =16 μονάδες
Επί 2 μονάδες στην τετράδα
Συνολικό ποντάρισμα: 60 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 0,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 2749,38 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 76,00 μονάδες