Site icon betmarket.com.cy

Για το πέμπτο σερί ταμείο

Ο Μπακασέτας χρειάστηκε απλά 8 λεπτά αγώνα για να πιάσει το πρώτο του σουτ εκτός περιοχής και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εθνικής Κύπρου και 112 μονάδες στην δική μας κάβα. Κερδισμένη ακόμα μία μέρα και ομολογώ ότι ούτε εγώ, που είμαι πάντα αισιόδοξος, δεν περίμενα πως σε πονταρίσματα εθνικών ομάδων θα έχω τέσσερις σερί κερδισμένες στήλες. Πάμε λοιπόν για το πέμπτο σερί ταμείο με καλοκαιρινή διάθεση.

UEFA Nations League

Πάμε να δούμε τους αγώνες που έχουμε για το Σαββατοκύριακο, να δούμε αν προκύπτει κάτι αξιόλογο για να ποντάρουμε έτσι ώστε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο και αυτή την ποδοσφαιρική χρονιά και σώσουμε ότι σώζεται από τα «σπασμένα» της κάβας.

Στο «Molineux Stadium» στο Wolverhampton περιμένω ένα ωραίο παιχνίδι μιας και η Αγγλία θα φιλοξενήσει την Ιταλία. Η Αγγλία είναι στην τελευταία θέση του ομίλου με 1 βαθμό και η Ιταλία στην 1η θέση με 4 βαθμούς. Δεν ξέρω αν ο Gareth Southgate συνεχίσει να αντιμετωπίζει αρκετά αμυντικά τα παιχνίδια του αλλά πιστεύω ότι απέναντι στην Ιταλία οφείλει να αλλάξει στρατηγική. Αν είδε τότε παιχνίδι της Ιταλίας με την Αργεντινή και τον τρόπο που πίεσε η Αργεντινή, τότε θα πρέπει να πιέσει ψηλά και να μην περιμένει. Η Ιταλία είναι μια ομάδα που φτιάχνει αρκετές τελικές προσπάθειες αλλά δέχεται και αρκετές. Οι Ούγγροι έφτιαξαν 12 τελικές απέναντι στους Ιταλούς το προηγούμενο παιχνίδι. Υπάρχει λάθος στην απόδοση του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ειδικά αν μπει στο ματς με επιθετικές διαθέσεις η Αγγλία, τότε το λάθος είναι ακόμα μεγαλύτερο. Στα 2,04 που το βρίσκω έχει αρκετή αξία. Επίσης αξία και μάλιστα μεγάλη υπάρχει στις Super Ενισχυμένες Αποδόσεις της Stoiximan εκεί όπου το over2.5 μαζί με το να σκοράρουν και οι δύο προσφέρεται σε απόδοση 3,45.

Στην «Puskás Aréna» στην Βουδαπέστη εκτιμώ ότι η απόδοση του άσσου είναι λάθος. Η Ουγγαρία έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην Γερμανία αλλά η απόδοση της σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να πληρώνει 8,00. Η Ουγγαρία μέσα στην έδρα της μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο, ειδικά εάν μιλάμε για Nations League και το ημερολόγιο να γράφει 11 Ιουνίου. Οι Γερμανοί στα δύο παιχνίδια τους είχαν την μπάλα συνέχεια στα πόδια τους αλλά δεν μπορούν να γίνουν πολύ απειλητικοί. Οι Ούγγροι έχουν την ικανότητα να αμυνθούν και να «χτυπήσουν» έξυπνα στην μετάβαση.

Στο αυριανό παιχνίδι της εθνικής μας σκέφτηκα πάρα πολύ το ποντάρισμα στο να έχει μηδέν παθητικό η Βόρειος Ιρλανδία. Δεν βρίσκω τρόπο να σκοράρει η εθνική μας αν δεν είναι σε οικογενειακό δίτερμα. Θα απέχω όμως και θα παραμείνω με τα δύο σημεία που ανέφερα πιο πάνω. Αυτά από εμένα, θα τα πούμε και πάλι αύριο με Formula 1. Να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο.

Το παιχνίδι μου

Μονά:

11/06, 21:45 – Αγγλία – Ιταλία: GG & Ov2.5 @3.45 *20 μονάδες (Stoiximan)

11/06, 21:45 – Ουγγαρία – Γερμανία: 1 @8.00 *20 μονάδες (Parimatch)