Site icon betmarket.com.cy

Πέφτει η αυλαία με επιλογές από 3,15 έως… 1001,00

Ήταν τόσο καλός ο αγώνας του George Russell την περασμένη εβδομάδα που ο μόνος τρόπος να είχαμε χάσει αυτό το ποντάρισμα ήταν να κάνει λάθος η Mercedes, μια ομάδα σχεδόν αλάνθαστη. Η Mercedes όχι μόνο έκανε λάθος αλλά τα έκανε μαντάρα, μπέρδεψε τα ελαστικά των οδηγών της και τους κατέστρεψε τον αγώνα και σε εμάς στέρησε ένα πανέμορφο 5,00 από την απόδοση του νικητή που δεν θα ήταν άλλος από τον George Russell.

Φεύγουμε από το Μπαχρέιν και πάμε στο Άμπου Ντάπι εκεί όπου η Φόρμουλα 1 θα ρίξει αυλαία για φέτος. Πάμε λοιπόν στο Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου με ένα μισάωρο οδήγημα βγαίνουμε από την πόλη και συναντάμε την Yas Marina Circuit, εκεί όπου σήμερα στις 15:10 θα έχουμε εκκίνηση στο τελευταίο Grand Prix της χρονιάς, ένα Grand Prix όπου μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά στα κανάλια της Cytavision.

Abu Dhabi Grand Prix – Yas Marina Circuit

Πάμε σε μια πίστα όπου για πρώτη φορά είχαμε Grand Prix το 2009 με την Mercedes να έχει σερί νίκες στην Yas Marina και θέλει και φέτος να πάρει μία ακόμα. Η πίστα έχει μήκος 5.554km και θα ολοκληρωθεί σε 55 γύρους. Έχει συνολικά 21 στροφές και 2 ζώνες ενεργοποίησης DRS. Το ρεκόρ πίστας κατέχει από πέρσι ο Lewis Hamilton με χρόνο 1:39.283.

Στα προκριματικά χθες ένας εξαιρετικός Max Verstappen κατάφερε να πάρει την τελευταία Pole της χρονιάς και έτσι θα εκκινήσει για πρώτη φορά φέτος με «καθαρό αέρα» μπροστά του. Πίσω του οι δύο Mercedes, με δεύτερο τον Valtteri Bottas και τρίτο τον Lewis Hamilton. Στην τέταρτη θέση, δίπλα από τον Lewis Hamilton θα εκκινήσει ο Lando Norris ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός χθες.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον σημερινό αγώνα το έχει η μάχη της 3ης θέσης των κατασκευαστών, εκεί όπου η Racing Point έχει 194 βαθμούς, στους 184 είναι η McLaren και στους 172 η Renault. Επείδη η Renault δεν τα πήγε καλά χθες είναι σαν να είναι εκτός συναγωνισμού, έτσι η Racing Point έχει τον Sergio Perez να ξεκινάει τελευταίο και θα χρειαστεί ο Μεξικανός να κάνει ότι και την περασμένη εβδομάδα, να οδηγήσει τέλεια. Η McLaren θα πρέπει απλά να κάνει ένα καλό αγώνα μιας και οι οδηγοί της είναι σε εξαιρετική θέση, με τον Lando Norris στην 4η θέση και τον Carlos Sainz στην 6η θέση εκκίνησης.

Επειδή ο αγώνας είναι σημαντικός για τις ομάδες που ανέφερα πιο πάνω, ενώ προσφέρεται και στους οδηγούς για να δείξουν ότι αξίζουν έτσι ώστε να κερδίσουν θέσεις σε μεγαλύτερες ομάδες, οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρες επιβάλλεται να έχουν ρίσκο και «τρέλα» κάτι που έτσι κι’ αλλιώς έχουν σε όλη τη χρόνια για αυτό έχουμε και μεγάλα ταμεία σε αυτήν εδώ την στήλη.

Πρώτη επιλογή με μικρή σχετικά απόδοση είναι το να μπει στην πρώτη εξάδα ο Sergio Perez σε απόδοση 3,15. Την περασμένη εβδομάδα έπεσε τελευταίος μετά την εκκίνηση ενώ κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα. Σήμερα θα έχει να επιλέξει ότι ελαστικά θέλει για την εκκίνηση έτσι θα έχει πλεονέκτημα στρατηγικής, ενώ έχει και νέο κινητήρα, και αυτός είναι και ο λόγος που είναι στην τελευταία θέση εκκίνησης.

Στην αγορά του ταχύτερου γύρου θα επιλέξω τις δύο MacLaren και τον Lans Stroll από την Racing Point. Τρεις επιλογές με πολύ μεγάλη απόδοση που πιθανό να χρειαστούν αυτόν τον ένα έξτρα βαθμό και να θέλουν να πάρουν τον ταχύτερο γύρο. Στα 41,00 η απόδοση του Lando Norris, στα 41,00 και του Carlos Sainz ενώ είναι στα 75,00 ο Lance Stroll.

Άλλη επιλογή είναι το να μην τερματίσει ο Lewis Hamilton στα 7,50. Ο λόγος που επιλέγω αυτό είναι γιατί ο ίδιος παραδέχτηκε ότι μετά την αποχή του λόγο Covid-19 δεν είναι 100% έτοιμος, έτσι πιθανό να έχει θεματάκια να βγάλει τον αγώνα.

Τελευταία επιλογή για να κλείσουμε την χρονιά στην Φόρμουλα 1 είναι… λαχείο, το οποίο αν «κάτσει» που λέμε να πληρώσει πολλά, πάρα πολλά. Την επιλογή την κέρδισε με την αξία του ο George Russell τον οποίο θα επιλέξω σε απόδοση 1001,00 να ανέβει στο βάθρο. Το αξίζει μετά από αυτό που έγινε την περασμένη εβδομάδα και με όλους να τρέχουν για τις νέες τους ομάδες και μπορεί να μην τους νοιάζει το μονοθέσιο τους ίσως δούμε λίγες τρέλες και αποχωρήσεις, οπόταν ο George Russell ας μείνει στην πίστα και ας πιάσει ρυθμό.

Αυτά για σήμερα. Καλή μας τύχη με τις επιλογές μας.

Στοιχηματικές προτάσεις

Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix 2020
Τερματισμός στην πρώτη εξάδα: Sergio Perez – 3.15
Ταχύτερος γύρος: Lando Norris – 41.00
Ταχύτερος γύρος: Carlos Sainz – 41.00
Ταχύτερος γύρος: Lance Stroll – 75.00
Να μην καταταχθεί: Lewis Hamilton – 7.50
Τερματισμός στο πόντιουμ: George Russell – 1001.00