Site icon betmarket.com.cy

Grand Prix Ιταλίας: Ο νικητής που μας… πληρώνει

Πίστα: Autodromo Nazionale Monza

Ώρα Έναρξης: 16:00

Τηλεοπτική Μετάδοση: Cytavision Sports 6

Στην Ολλανδία και στην πίστα του Zandvoort είχαμε ποντάρει 22 μονάδες συνολικά στις στοιχηματικές μας επιλογές και πήραμε πίσω 22,5 μονάδες καθώς ο Yuki Tsunoda δεν τερμάτισε με αποτέλεσμα να μας φέρει και μισή μονάδα καθαρού κέρδους.

Αφήνουμε την πανέμορφη Ολλανδία και πάμε στο «Ναό της ταχύτητας»… Η Μόνζα, η πόλη όπου φιλοξενεί ένα από τα καλύτερα grand prix κάθε χρονιάς μιας και έχει μία από τις ιστορικότερες πίστες αγώνων, την «Autodromo Nazionale Monza». Όποιος βρεθεί εκεί για το τριήμερο του αγώνα μπορεί να βρει διάφορα πράγματα να κάνει στο Μιλάνο καθώς είναι μια πόλη γεμάτη ζωή. Μπορείτε να δείτε το «San Siro» έδρα της Ίντερ και της Μίλαν και επίσης εκτός από τα μπαρ και τα κοκτέιλ πάρτη μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη ιταλική κουζίνα.

Η ξενάγηση τελείωσε και πάμε στην πίστα. Δεν την αποκαλούν τυχαία το «ναό της ταχύτητας» καθώς έχει μέγιστη ταχύτητα που φτάνει τα 360km/h, έχει μήκος 5.793km και μόλις 11 στροφές με δύο ζώνες ενεργοποίησης DRS. Το ρεκόρ πίστα κατέχει ο Rubens Barrichello από το 2004 με χρόνο 1:21.046.

Προκριματικά

Στην Μόνζα έχουμε για δεύτερη φορά φέτος το Sprint Qualifying, έτσι τα προκριματικά έγιναν την Παρασκευή και χθες είχαμε το Sprint. Στα προκριματικά την pole πήρε ο Valtteri Bottas και έδειξε ότι η Mercedes είναι σε πολύ κατάσταση. Το 1-2 για την ομάδα της Mercedes έκανε ο Lewis Hamilton ο οποίος έγραψε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο. Στην 3η θέση ο Max Verstappen και στην 4η ο Lando Norris. Οι δύο Ferrari που τρέχουν στην έδρα τους και θα έχουν μια πίστα γεμάτη «Tifosi», κατάφεραν μόνο να πάρουν την 7η και 8η θέση.

Sprint

Ο Valtteri Bottas κράτησε την 1η θέση αλλά ο Lewis Hamilton έπεσε στην 5η καθώς είχε πολύ κακή εκκίνηση. Ο Max Verstappen ανέβηκε στην 2η θέση και έμεινε εκεί χωρίς να χρειαστεί να πιέσει καθόλου τον Bottas μιας και είναι γνωστό ότι ο Φινλανδός έκανε αλλαγές στον κινητήρα και έτσι θα εκκινήσει από την τελευταία θέση. Οι δύο Mclaren πήραν την 3η και 4η θέση, έδειξαν την δυναμική τους αλλά έδειξαν επίσης πως δεν μπορούν να φτάσουν τις Mercedes και Red Bull αλλά μπορούν, αν βρεθούν μπροστά τους, να τις κρατήσουν πίσω τους. Ο αγαπημένος μας για φέτος, Pierre Gasly, έφυγε εκτός πίστας χθες και έτσι θα είναι και αυτός στην τελευταία θέση εκκίνησης σήμερα.

Στοιχηματικές επιλογές

Στην αγορά του νικητή, ακόμα και ο ίδιος ο Lewis Hamilton, παραδέχτηκε πως ο Max Verstappen θα έχει εκτός απροόπτου μία εύκολη νίκη σήμερα στη Μόνζα. Η υψηλότερη απόδοση που μπορώ να βρω είναι στα 1,67 για τη νίκη του Max, απόδοση που μας προσφέρει η Parimatch.

Πολύ καλός και με ρυθμό ο Daniel Ricciardo ο οποίος μάλιστα θέλει να κάνει την επίθεση του από την αρχή του αγώνα σήμερα. Θα εκκινήσει από την 2η θέση και δεν θα μου φανεί να καθόλου παράξενο να καταφέρει να πάρει μια θέση στο βάθρο σήμερα.

Κάτι που επίσης δεν θα μου φανεί παράξενο αν γίνει, είναι το να φτάσει μέχρι την πρώτη εξάδα ο Pierre Gasly. Είναι ο νικητής του περσινού grand prix εδώ στη Μόνζα, είναι σταθερά σε ανοδική πορεία και η ομάδα του είναι τις πλείστες φορές σπουδαία με την στρατηγική της. Στα 15,00 που βρίσκω την απόδοση του για τερματισμό στην πρώτη εξάδα μπορώ να πάρω το ρίσκο. Επίσης θα τον επιλέξω και για τον ταχύτερο γύρο για τους ίδιους λόγους που έχω αναφέρει. Στα 81,00 μας το προσφέρει αυτό η Winmasters.

Ακόμα μία σκέψη για την αγορά του ταχύτερου γύρου, είναι και ο Valtteri Bottas. Αν ο Hamilton δεν τα καταφέρει τότε η Mercedes θα στείλει το μήνυμα στον Φιλανδό για να το κάνει στο τέλος. Πρέπει όμως να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει αυτό. Όποιος σκέφτεται το ίδιο με εμένα μπορεί να το ποντάρει και αυτό στην Winmasters σε απόδοση 4,00.

Το παιχνίδι μου

12/09, 16:00 – Heineken Gran Premio D’italia 2021

Νικητής: Max Verstappen @1.67 *20 μονάδες (Parimatch)

Top 6 Finish: Pierre Gasly @15.00 *2 μονάδες (Winmasters)

Γρηγορότερος Γύρος: Pierre Gasly @81.00 *2 μονάδες (Winmasters)

Αρχική Κάβα: 1000,00 μονάδες

Επιστροφές: 22,50 μονάδες

Υπόλοιπο: 993,50 μονάδες

Ανοιχτά πονταρίσματα: 24,00 μονάδες