novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Stoiximan Superleague: Ποιος είναι τελικά το φαβορί;

Stoiximan Superleague: Ποιος είναι τελικά το φαβορί;

Φέτος παρακολουθούμε την πιο εντυπωσιακή Stoiximan Superleague, των τελευταίων ετών, καθώς υπάρχει ντέρμπι ακόμη και για το ποια ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Stoiximan Superleague: Τα φαβορί

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ από τη στιγμή που αποκλείστηκε από την Ευρώπη και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, έριξε το βάρος στο πρωτάθλημα κι έχει αρχίσει και θυμίζει την περσινή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Παίζει σε υψηλό ρυθμό, η επιθετική της λειτουργία είναι εντυπωσιακή, ενώ πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο. Βέβαια, αμυντικά υπάρχουν αρκετά θέματα και έχει χάσει βαθμούς εξαιτίας αυτών, κάνοντας αρκετές «γκέλες» φέτος κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες, όπως η Κηφισιά και ο Πανσερραϊκός. Αποδείχτηκε περίτρανα και στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στα Playoffs, μιας και μπορεί να μην το πλήρωσε τα λάθη κόντρα στον Ολυμπιακό, τα πλήρωσε όμως κόντρα στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί από την κορυφή.

Το θετικό είναι πως η «Ένωση» χτίστηκε για να παίζει σε τρεις διοργανώσεις, άλλο το αν δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει 100% σε αυτό, συνεπώς από άποψη δυνάμεων βρίσκεται σε κορυφαία κατάσταση ενώ το 2/2 κόντρα στον Άρη της τονώνει περισσότερο την αυτοπεποίθηση. Η δε νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κορυφής, της έδωσε έναν αέρα 4 βαθμών, όμως αρχικά η ήττα και μάλιστα με ανατροπή από τον ΠΑΟΚ, δημιούργησε προϋποθέσεις για τον “δικέφαλο” του Βορρά, ενώ η ήττα της από τον Ολυμπιακό του έδωσε το πάνω χέρι.

Αποδόσεις Stoiximan

Stoiximan Superleague – Νικητής: ΑΕΚ  – 2.10

Αποδόσεις Novibet

Stoiximan Superleague – Νικητής: ΑΕΚ – 2.20

Αποδόσεις Winmasters

Stoiximan Superleague – Νικητής: ΑΕΚ – 2.30

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε ΑΕΚ (3-2) και Ολυμπιακό (2-0), οπότε έχει μπει ξανά ζεστά στη μάχη του τίτλου. Αυτή τη στιγμή, είναι στο -1 από την κορυφή κι έτσι στις εναπομείναντες δύο αγωνιστικές θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Την Τετάρτη (15/05) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται στην έδρα του «συμπολίτη» Άρη. Μπορεί να μην κρατά την τύχη στα χέρια του, όμως αν κάνει το 2/2 έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο νικητής της Stoiximan Superleague.

Γενικότερα, ο Λουτσέσκου φέτος κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει καταφέρει να διατηρεί ενεργό το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, ενώ καταφέρνει να παίρνει το 100% από τους περισσότερους παίκτες του. Στα αρνητικά, το γεγονός πως πραγματοποίησε μακρά πορεία στην Ευρώπη, που δεν τον βοηθά στη μάχη του πρωταθλήματος, διότι η παρουσία του στο Conference League του κόστισε σε δυνάμεις, κάτι που φάνηκε και στην εκτός ήττα από τον Ολυμπιακό.

Το μεγαλύτερο προτέρημα του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, είναι η δημιουργική και εκτελεστική ικανότητα των μεσοεπιθετικών του. Όλοι οι παίκτες που αγωνίζονται στα εξτρέμ και στη θέση 10, έχουν καταγράψει εντυπωσιακά νούμερα και έχουν αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας.

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ακολούθησε αυτή με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί εξαιρετικό φινάλε στο πρωτάθλημα και με νίκη στην έδρα του Άρη κατακτά τον τίτλο.

Αποδόσεις Stoiximan

Stoiximan Superleague – Νικητής: ΠΑΟΚ – 1.75

Αποδόσεις Novibet

Stoiximan Superleague – Νικητής: ΠΑΟΚ – 1.65

Αποδόσεις Winmasters

Stoiximan Superleague – Νικητής: ΠΑΟΚ – 1.59

Stoiximan Superleague: Οι αποδόσεις:

Αποδόσεις Stoiximan – Νικητής Stoiximan Superleague

Αποδόσεις Novibet – Νικητής Stoiximan Superleague

Αποδόσεις Winmasters – Νικητής Stoiximan Superleague

Stoiximan Superleague – Betmarket επιλογές

Σύμφωνα με το Betmarket, το φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Stoiximan Superleague, στην αρχή των playoff ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ενώ είναι ομάδα που έχει καλό κλίμα και ισορροπία. Βαθμολογικά, παραμένει ζωντανός.

Στη συνέχεια, υπάρχει η ΑΕΚ, η οποία πέρσι έδειξε τις δυνατότητες της και μετά τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό, είχε αρκετά καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και κρατά την τύχη στα χέρια της, όμως δεν έχει εύκολο έργο.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, οι μεγάλες αλλαγές μέσα στη χρονιά συνήθως δεν έχουν θετικό αντίκτυπο κι έτσι οι «Αιώνιοι» αντίπαλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου είχαν να αντιμετωπίσουν ένα μεγάλο στοίχημα.

Share Διαβαστε επισης