Site icon betmarket.com.cy

Δύο καλοπληρωμένα over και ένα μονό

Χαίρετε! Το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι εμπεριέχει αγώνες Κυπέλλου (Fa Cup) Αγγλίας αλλά και προκριματικών Euro και είναι λογικό εκεί να πέφτει όλο το… βάρος.

Από το Κύπελλο Αγγλίας θα κρατήσω την Σάλφορντ στο 6.00 (ή 4.50 του DNB) στην έδρα της Μπέρτον. Από τον πρώτο αγώνα φάνηκε πως η νεοφώτιστη (αλλά με πολλές φιλοδοξίες ομάδα) μπορεί να κοντράρει την Μπέρτον, παρότι τις χωρίζει μία κατηγορία.

Μάλιστα, η Σάλφορντ (η ομάδα της γενιάς των 92′) βολεύεται περισσότερο όταν αγωνίζεται εκτός έδρας και φορά την… ταμπέλα του αουτσάιντερ, κάτι που φαίνεται από τα 4 διπλά στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις.

Το σημαντικότερο όλων είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η Μπέρτον. Πολλές απουσίες, διεθνών αλλά και τραυματιών αναγκάζει τον Κλαφ να ανακατέψει αρκετά την τράπουλα. «Είχαμε την εντύπωση ότι το παιχνίδι θα αναβληθεί και προσαρμόσαμε το πρόγραμμα μας, έτσι, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι πρωταθλήματος και όχι του Κυπέλλου», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Με βάση όλα αυτά, αλλά και ότι η Μπέρτον είναι ντεφορμέ (δίχως νίκη στα 5 τελευταία), αλλά και ότι έχει μπροστά της δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια (σε δύσκολες έδρες) στο πρόγραμμα της (Τρίτη-Σάββατο-Τρίτη), η κόντρα της αξίζει.

Στα προκριματικά του Euro είδαμε χθες πως παρότι οι ομάδες παίζουν δεύτερο παιχνίδι σε λίγες ημέρες, η αδιαφορία φέρνει χαλαρότητα και το ροτέισον δίνει κίνητρο σε παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής να δείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην ενδεκάδα. Μην ξεχνάμε πως σε λίγους μήνες έχουμε το Nations League, αλλά (κυρίως) το Euro.

Με αυτήν την λογική θα πάω με δύο καλοπληρωμένα over σε Πολωνία και Σκωτία. Στην Πολωνία διαβάζω ότι θα παίξει ο Λεβαντόφσκι, ενώ κόντρα στο Ισραήλ ήταν εξαιρετική. Σίγουρα μπορούσε να σκοράρει περισσότερες φορές. Αδιάφοροι αλλά αξιόλογοι οι Σλοβένοι, νομίζω ότι θα το κυνηγήσουν καθώς δεν θα έλεγαν όχι σε μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πρώτη του ομίλου.

Στο Σκωτία-Καζακστάν. Από 6 σερί over εντός οι Σκωτσέζοι (επίσημα και μη), κόντρα στους Κύπριους ήταν αρκετά ορεξάτοι και αναμένω να κλείσουν τον όμιλο με “3 στα 3”. Οι Καζάκοι αμυντικά δεν πείθουν ότι μπορούν να κρατήσουν το μηδέν, ενώ επιθετικά θα βρουν κάποιες φάσεις. Σε καλές τιμές το over.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό:

19/11 – 21:45 – Μπέρτον – Σάλφορντ: 2 DNB (5.50) με 9 μονάδες

Δυάδα:

19/11 – 21:45 – Πολωνία – Σλοβενία: over (2.05)

19/11 – 21:45 – Σκωτία – Καζακστάν: over (2.07)

στη δυάδα απόδοσης 4.25 τοποθετώ 10 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.352,87 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 19 μονάδες