Site icon betmarket.com.cy

Δυνατή δυάδα και patent διημέρου

Μεσοβδόμαδα επιβεβαιώθηκαν κατά γράμμα όσα αναφέραμε εδώ για την ενίσχυση της Μόρκαμ και πόσο έχει βελτιωθεί μετά τις μεταγραφές του Γενάρη η ομάδα του Ντέρεκ Ανταμς. Δύο παιχνίδια, τέσσερις πόντοι κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται σε τροχιά πλέι οφ.

Πάνω στη μεταγραφική ενίσχυση στηρίζεται κατά βάση η σημερινή στήλη, με πρώτο και καλύτερο τη Σάλφορντ. Εκεί που πατάω είναι η μεταγραφική της ενίσχυση. Εχει κάνει 4 προσθήκες μέχρι στιγμής, παίκτες με ποιότητα που αγωνιζόντουσαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Πιο σημαντικές θεωρώ τις δύο τελευταίες (Αντράντε-Ο’Κόνορ) παίκτες ενεργοί, που πέρυσι είχαν σημαντικό ρόλο στην σπουδαία πορεία της πρωταθλήτριας Λίνκολν. Το δυνατό μεταγραφικό μπάσιμο της Σάλφορντ δείχνει τις προθέσεις της διοίκησης, ώστε η ομάδα να κλείσει δυνατά τη σεζόν και να προλάβει τουλάχιστον τα πλέι οφ.

Η Φόρεστ Γκριν έρχεται από νίκη που τόνωσε την ψυχολογία της, αλλά εντός έδρας δυσκολεύεται αρκετά, καθώς έχει κερδίσει μόλις ένα από τα 7 τελευταία παιχνίδια της. Στο 4.00 το “διπλό”.

Καλό φαβορί ο άσος της Μπράντφορντ στο 2.05. Οι “Μπάνταμς” αποτελούν την πιο αποτελεσματική εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας, πλέον έχουν τον Ντόιλ σχεδόν 2 εβδομάδες στο ρόστερ τους και με τη βοήθεια των χιλιάδων οπαδών της νομίζω πως εύκολα ή δύσκολα θα κάμψει την αντίσταση της ντεφορμέ Σκάνθορπ.

Την Κυριακή έχουμε το ντεμπούτο του Σετιέν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ο Σετιέν είναι τεχνικός που ταιριάζει στους “Μπλαουγκράνα”, καθώς αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και θεωρώ πως θα έχει εύκολο ντεμπούτο κόντρα στη Μαγιόρκα. Η Μπάρσα είναι πληγωμένη από το κάζο στο Σούπερ Καπ και μπορεί να επιβεβαιώσει μόνη της το combo: 1 + over3,5 (2,05).

Στην Ιταλία θεωρώ μεγάλο το 4.20 της Βερόνα στο παιχνίδι με την Μπολόνια. Αν απομονώσουμε τα παιχνίδια με αντιπάλους του ίδιου επιπέδου με αυτήν, ο εκτός έδρας απολογισμός της Βερόνα διαμορφώνεται ως εξής: 3-1-0. Οι 4 ήττες ήρθαν από τα θηρία: Αταλάντα-Νάπολι-Γιούβε-Ιντερ. Σε όλα πάλεψε, μάλιστα στα 3/4 προηγήθηκε στο σκορ. Οι εντός έδρας επιδόσεις της Μπολόνια δεν τρομάζουν σε καμία περίπτωση (3-3-3).

Τέλος, η Γουαδαλαχάρα από το Μεξικό. Η ομάδα που ενισχύθηκε περισσότερο από κάθε άλλη, ξεκίνησε με εύκολη νίκη τις υποχρεώσεις της τη νέα χρονιά και έχει βάλει στόχο τον τίτλο. Ταξιδεύει στην έδρα της Πατσούκα, η οποία ξεκίνησε με το αριστερό της υποχρεώσεις της, εντός έδρας είναι μία του ύψους και μία του βάθους, κάτι που φαίνεται από το ότι σε 9 παιχνίδια στο Απερτούρα μετρούσε 4 νίκες και 5 ήττες. Στο 3.50 το “διπλό” για μία Γουαδαλαχάρα που ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, ήταν πολύ καλή στην πρεμιέρα και ταξιδεύει με πολύ καλή ψυχολογία.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Patent:

18/01 – 17:00 – Φόρεστ Γκριν – Σάλφορντ: 2 (4.00) με 9 μονάδες

19/01 – 03:00 – Πατσούκα – Γουαδαλαχάρα: 2 (3.50) με 10 μονάδες

19/01 – 16:00 – Μπολόνια – Βερόνα: 2 (4.20) με 9 μονάδες

με 3.5 μονάδες τις δυάδες και 1.2 την τριάδα

Δυάδα:

18/01 – 17:00 – Μπράντφορντ – Σκάνθορπ: 1 (2.05)

19/01 – 22:00 – Μπαρτσελόνα – Γρανάδα: 1 & over3.5 (2.05)

στη δυάδα απόδοσης 4.20 τοποθετώ 15 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1084.80 μονάδες

Επιστροφές: 33 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 54.7 μονάδες