Site icon betmarket.com.cy

Δυάδα με γκολ σε απόδοση 13,60

sifis-prognostika-stoixima-champions-league

Έκλεισε με πολύ καλό κέρδος το Σαββατοκύριακο. Το yankee μας έγραψε 3 στα 4 σημεία και έτσι μπήκαν στην κάβα μας 332 μονάδες. Πάρα πολύ καλά για τέτοια εποχή. Θα μπορούσε με ακόμα ένα σημείο να έγραφε το απόλυτο και το κέρδος θα ήταν τόσο μεγάλο που θα ανέτρεπε και την κάβα, γράφοντας μάλιστα και θετικό πρόσημο. Συνεχίζουμε ευελπιστώντας σε κάποια καλά ταμεία ακόμα.

Σήμερα έχουμε τους επαναληπτικούς για το Champions League. Πάμε να δούμε την ανάλυση των πρώτων αναμετρήσεων και τι μπορούμε να ποντάρουμε με βάση την ανάλυση αυτή αλλά και με βάση το τι περιμένουμε από τις ομάδες στους επαναληπτικούς.

Γιουβέντους – Άγιαξ

Το πρώτο ματς στο Άμστερνταμ έληξε 1-1. Η Γιουβένους απείλησε ελάχιστα, ήταν προσεκτική και δημιουργόντας μια καλή φάση με τον Ρονάλντο σκόραρε γράφοντας το 0-1. Μετά ο Άγιαξ κατάφερε να ισοφαρίσει αμέσως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτό που κράτησα είναι πως ο «Αίαντας» θα μπορούσε να πετύχει ακόμα δύο γκολ τουλάχιστον.

Ο Άγιαξ παρατάχθηκε με 4-2-3-1 και η Γιουβέντους με 4-3-3. Κάτι τέτοιο θα δούμε και απόψε από τις δύο ομάδες.

Έχω επιλέξει να ποντάρω για απόψε την ομάδα του Άγιαξ να σκοράρει over1.5 γκολ. Ο λόγος; Ο Άγιαξ έφτιαξε πάρα πολλές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι. Στο εκτός έδρας ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε πως δεν φοβάται κανένα. Γνωρίζω ότι η Γιουβέντους θα κάνει διαχείριση χωρίς να ανοιχτεί αρκετά αλλά βάζει τόση φαντασία η Ολλανδική ομάδα στο παιχνίδι της που γίνεται απρόβλεπτη και επικίνδυνη.

Η Γιουβέντους στην άμυνα θα είναι αρκετά προσεκτική και θα βλέπουμε ένα σχηματισμό περίπου 4-4-2. Αυτό ο Άγιαξ ξέρει πολύ καλά να το «σπάσει» καθώς οι κινήσεις του επιθετικού σε συνδυασμό με το ότι ο Φαν Ντε Μπεκ κινείται αρκετά μπροστά δημιουργεί χώρους μεταξύ της αμυντικής και της επιθετικής γραμμής των Ιταλών. Κάπου εκεί πιστεύω ότι ο Άγιαξ θα χτίσει και σήμερα το επιθετικό του παιχνίδι γι’ αυτό και επιλέγω το να σκοράρει over1.5 γκολ σε απόδοση 3,40.

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γ.

Στο πρώτο ματς η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 0-1 με τον Λουκ Σο να γράφει ένα αυτογκόλ στα στατιστικά του. Είδαμε ένα παιχνίδι τακτικής, μια μέτρια Μπαρτσελόνα, μια Γιουνάιτετ με 0 σουτ στόχο και με 4 στα 5 ματς χωρίς να σκοράρει στην έδρα της για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Σόλσκερ παρατάχθηκε με σχηματισμό 3-1-4-2 ενώ η Μπαρτσελόνα με το κλασσικό 4-3-3.

Η Γιουνάιτετ απόψε θα αναγκαστεί να γίνει πιο επιθετική εάν θέλει να ελπίζει κάτι. Πιστεύω πως ο Σόλκσερ θα κρατήσει το υψηλό πρέσινγκ ως την αμυντική του προσέγγιση στο ματς καθώς δεν θα θελήσει να επιτρέψει στην Μπαρτσελόνα να κρατάει μπάλα και να φτιάχνει φάσεις. Δεν ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρει αλλά ξέρω ότι σε υψηλό πρέσινγκ οι Ισπανοί έχουν κάποια θέματα.

Η Μπαρτσελόνα στην αμυντική της διάταξη παίζει με ένα 4-4-2 αφήνοντας μπροστά Μέσι και Σουάρεζ. Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί η Γιουνάιτετ και να χτυπήσει μεταξύ των γραμμών αυτών με τον Πογκμπά να είναι ο κύριος μηχανισμός.

Και σε αυτό το ματς θεωρώ πως η φιλοξενούμενη ομάδα θα βάλει τουλάχιστον δύο γκολ. Δεν ξέρω κατά πόσο θα επαληθευτώ αλλά με βάση τις αναλύσεις των ομάδων αλλά και τις αποψινές τους προσεγγίσεις αναμένω αρκετές φάσεις και ελπίζω οι επιθετικοί να είναι εύστοχοι.

Αυτά λοιπόν για απόψε. Δύο πονταρίσματα σε over1.5 γκολ των φιλοξενούμενων και ελπίζουμε σε εύστοχους επιθετικούς.

Το παιχνίδι μου

Μονά και Δυάδα:
16/4, 22:00 – Γιουβέντους – Άγιαξ: -Άγιαξ Ov1.5- 3,40 *21 μονάδες
16/4, 22:00 – Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γ.: -Μαν. Γιουν Ov1.5- 4,00 *17 μονάδες
Επί 12 μονάδες στην δυάδα

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 332,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 1391,35 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 50,00 μονάδες