Site icon betmarket.com.cy

Προγνωστικά NBA (7/6): Η ώρα των Νάγκετς

Η στήλη του Betmarket με τα προγνωστικά του NBA είναι και σήμερα εδώ για να σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Επιστροφή στη στήλη μετά από λίγες ημέρες αδράνειας. Την τελευταία φορά που τα είπαμε δεν πετύχαμε στόχο. Οι Χιτ πέτυχαν το break στο Ντένβερ και ξεπέρασαν το line που είχαμε θέσει στους πόντους. Συνεχίζουμε!

Τα Hot Νέα της Ημέρας

Προγνωστικά NBA: Το σημείο της Ημέρας (7/6)

Το Game 3 των τελικών του NBA ανάμεσα σε Χιτ και Νάγκετς λαμβάνει χώρα απόψε (7/6) και έχουμε τα προγνωστικά.

Οι Χιτ πέτυχαν το break στον προηγούμενο αγώνα και έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Σπόελστρα κατάφερε να μειώσει τους κινδύνους των Νάγκετς, άφησε το σκοράρισμα στους Γιόκιτς και Μάρεϊ, όμως οι υπόλοιποι δεν πρόσφεραν ουσιαστικά. Από την άλλη, οι Αντεμπάγιο και Μπάτλερ έκαναν τη διαφορά με αποτέλεσμα να φτάσουν στο μεγαλοπρεπές διπλό. Σαφώς τίποτα δεν έχει τελειώσει, πόσω δε μάλλον όταν οι γηπεδούχοι έχουν ξανά απουσίες. Η δε απουσία του Χίρο δεν είναι μικρή, όταν μιλάμε για έναν παίκτη με σημαντική συνεισφορά στο σκοράρισμα.

Οι Νάγκετς από την άλλη είδαν την έδρα τους να σπάει, με αποτέλεσμα να αναζητούν πλέον αντίδραση. Ο Μάικλ Μαλόουν σίγουρα περιμένει περισσότερα από τους υπόλοιπους παίκτες του, με δεδομένο πως το 50% των πόντων του Game 2 ήρθαν μόνο από τους Γιόκιτς και Μάρεϊ. Ο δε πρώτος ενώ έχει σημαντική συνεισφορά δημιουργικά, έμεινε μονάχα στις 4 ασίστ, δείγμα της αστοχίας που «χτύπησε» τους φιλοξενούμενους.

Η ήττα ήταν ένα γερό χαστούκι για τους Νάγκετς που θα αναζητήσουν την αντίδραση για να πάρουν και πάλι το προβάδισμα. Θα στηρίξουμε, λοιπόν, το διπλό με το χάντικαπ στο -3,5 σε απόδοση 2.02 στη Stoiximan Free Bet αξίας 10 Ευρώ για νέα μέλη.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
03:30Μαϊάμι Χιτ - Ντένβερ Νάγκετς2 (-3,5) @ 2.021 μονάδες
ΚάβαROI
All in (0%)
Ούτε μισό ευρώ (0%)