Site icon betmarket.com.cy

Από 1.87 μέχρι 4,35!

fc-korona-kielce.jpg

Αν μου ζητούσατε να χαρακτηρίσω με μία μόνο λέξη την χθεσινή ημέρα, σίγουρα αυτήν θα ήταν το.. δοκάρι! Και μάλιστα απ’ αυτά (τα δοκάρια) που ηχούν δυνατά στα αυτιά σου. Κι αυτό γιατί η Νόριτς μου στέρησε το 3/3 στο trixie, σε ένα παιχνίδι όπου ναι μεν προηγήθηκε (0-1), αλλά δύο λάθη στην μεσαία γραμμή της κόστισαν δύο τέρματα (2-1). Η ισοφάριση ήρθε σε καλό σημείο (2-2 στο 78’), με τους παίχτες του Φάρκε να πιέζουν για την ανατροπή και τελικά να πετυχαίνουν το 2-3 και να πανηγυρίζουν για δευτερόλεπτα προτού ο επόπτης σηκώσει την σημαία υποδεικνύοντας (ορθώς) σε θέση οφσάιντ τον Ρόουντς. Έτσι είναι και το στοίχημα (κέρδος-χασούρα), σαν μια στημένη φάση: λίγα εκατοστά πιο πίσω (γκολ-κέρδος), λίγα εκατοστά πιο μπροστά (οφσάιντ-χασούρα). Η λεπτομέρεια είναι που κάνει την διαφορά.

Φτάνει με τον πρόλογο, ώρα να πάμε στα σημερινά παιχνίδια εκεί όπου έχω (εν τέλει) ξεχωρίσει 5 επιλογές (3 αουτσάιντερ, 1 φαβορί και 1 GG).

Ας ξεκινήσω από τα “εύκολα”. Στην κοινή στήλη έχω αναλύσει τον λόγο για τον οποίο στρέφομαι στο αμφίτερμα (GG) του αγώνα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος. Δεν αλλάζει κάτι. Το θέμα είναι με τι θα το συνδυάσω. Σκέφτηκα την Λεχ Πόζναν (καλές απουσίες για την Σοσνόβιετς) που πρόσφατα άλλαξε προπονητή και κέρδισε αλλά σαφώς και θα ήθελα υψηλότερα την απόδοση. Σκέφτηκα την Βιγιαρεάλ (την έχει και ο Prosv) αλλά τελικά κατέληξα στον τίμιο άσσο της Ζυρίχης στο 1.87. Στην έδρα της έχει καλή παρουσία και πρόσφατα κόντρα στην Γκρασχόπερς έκανε το καλύτερο της φετινό παιχνίδι. Από την άλλη, η Λουγκάνο είναι η 2η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας και θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες.

Στην Πολωνία, η Σλασκ Βορτσάλ έχει ηττηθεί στα 6 από τα 9 (1-2-6) εντός έδρας παιχνίδια της και αγνοεί τη νίκη για σχεδόν δύο μήνες στο πρωτάθλημα (μέσα-έξω). Την περασμένη εβδομάδα είχαμε την απομάκρυνση του τεχνικού της Παβλόσκι (συνεχίζει στο δυναμικό της ως προπονητής ακαδημιών) και την θέση του θα πάρει προσωρινά ο βοηθός του, Μπαρίλσκι. Είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις η αποφυγή της κόντρας μιας ομάδας που άλλαξε τεχνικό, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν βλέπω να αλλάζει κάτι τόσο άμεσα. Το κλίμα παραμένει στραβό, η απομάκρυνση του Παβλόσκι έγινε με σκοπό το ταρακούνημα και όχι τόσο γιατί πιστεύουν ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος της τρέχουσας κάκιστης κατάστασης. Η Κορόνα είναι καλά και αδικείται από το 2-2 με την Βίσλα Πλοκ (έπρεπε να κερδίσει). Στο 3.05 το “διπλό” για μια Κορόνα που τα καταφέρνει καλά μακριά από τη βάση της, έχοντας ηττηθεί μόνο σε δύσκολες έδρες όπως αυτές των Λέκια-Λέγκια-Λεχ. Έτσι, σε ομάδες των “μέτρων” της ή κατώτερων της το 3-3-3 (εκτός έδρας επιδόσεις) μεταφράζεται ως 3-3-0.

Στην Ιταλία, θα παίξω Έμπολι. Ειδικά τώρα με τις σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει η Φιορεντίνα. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι προφανές πως η φετινή Φιόρε δεν έχει καμία σχέση με προηγούμενες σεζόν και έχει να κερδίσει -όπως ανέφερα και στην κοινή στήλη- από τότε που κάναμε ακόμα τα.. μπάνια μας (30/9). Η Έμπολι τρέχει αήττητο σερί 3-1-0 και παρότι εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει ακόμα, ίσως σήμερα να είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τα καταφέρει.

Άφησα τελευταίο (επίτηδες) το Γιουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Βεέρσχοτ. Αμφότερες σε καλή φόρμα, με την Βέερσχοτ να έχει συγκεντρώσει 3 περισσότερους πόντους σε σχέση με την αντίπαλό της στα πρώτα 4 παιχνίδια της δεύτερης περιόδου (στην πρώτη είχαν τερματίσει έχοντας τους ίδιους πόντους). Η παράδοση είναι με την φιλοξενούμενη (4 νίκες σε 6 αναμετρήσεις) που έχει σε φόρμα τους επιθετικούς της (15 γκολ σε 6 αναμετρήσεις). Οι κύριοι λόγοι που στρέφομαι στο διπλό είναι δύο. Πρώτον ότι σε 3 μέρες από τώρα η Γιουνόν αγωνίζεται στον προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην πρωτοπόρο της πρώτης κατηγορίας Γκενκ και το μυαλό των παιχτών της πιθανότατα να “βρίσκεται” ήδη εκεί. Ο κόσμος της ζει και.. αναπνέει γι’αυτό, με τα μαγικά χαρτάκια να έχουν εξαφανισθεί (sold out). Πέραν τούτου, η γηπεδούχος είναι αναγκασμένη να αγωνιστεί δίχως τον αναντικατάστατο και πρώτο της σκόρερ (12 τέρματα) Νιακατέ αλλά και τον ηγέτη της άμυνας Πεντριτσίζι (18 συμμ/2 γκολ).

Το παιχνίδι μου

Μονά:

16/12/2018 – 16.00 – Φιορεντίνα – Έμπολι: 2 (4,35) με 8 μονάδες

16/12/2018 – 17.00 – Γιουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Βεέρσχοτ: 2 (3,05) με 14 μονάδες

16/12/2018 – 16.30 – Σλασκ – Κορόνα: 2 (3.05) με 12 μονάδες

5,5 μονάδες στην δυάδα Κορόνα-Βέερσχοτ

3 μονάδες στις υπόλοιπες 2 δυάδες (Κορίνα-Έμπολι / Βέερσοχτ-Έμπολι)

Και 1,5 μονάδα στην τριάδα.

Δυάδα:

16/12/2018 – 19.00 – Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: GG (2,12)

16/12/2018 – 17.00 – Ζυρίχη – Λουγκάνο: 1 (1.87)

Στην δυάδα απόδοσης 3.9644 ποντάρισμα 10 μονάδων.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2167.58  μονάδες

Επιστροφές: 73.08 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 57 μονάδες