Site icon betmarket.com.cy

Parimatch: Η δέκατη εταιρεία που έλαβε άδεια στην Κύπρο

parimatch-i-dekati-eteria-pou-elave-adia-stin-kypro

H Parimatch είναι η δέκατη εταιρεία που εξασφάλισε άδεια Κλάσης Β (Παροχή Υπηρεσιών Στοιχήματος Κλάσης B – Διαδικτυακό) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ).

Μετά την Megabetplus άλλη μια εταιρία, που δεν είχε ακουστεί το όνομα της στις προσωρινές άδειες που είχαν δοθεί από την ΕΑΣ, η Pari Match αποκτά μόνιμη άδεια λειτουργίας στην Κύπρο.

Η αδειοδότηση της στοιχηματικής εταιρείας έχει ισχύ από 05/10/2017 έως και 04/10/2019.

Ποια είναι η Pari-Match

Η στοιχηματική εταιρεία Pari-Μatch ξεκίνησε την διαδρομή της το 1996 και μετά από 21 χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα διεθνές δίκτυο τυχερών παιχνιδιών.

Η εταιρεία βελτιώνεται συνεχώς και έχει καταφέρει να προσφέρει με τις υπηρεσίες της μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες της προσφέροντας περισσότερα από 20 αθλήματα σε 60 χώρες, 200 πρωταθλήματα και 600 αθλητικές εκδηλώσεις κάθε μέρα.

Η διαδικτυακή της πλατφόρμα αναμένεται να γίνει σύντομα διαθέσιμη για τους Κύπριους παίκτες της. Μείνετε συντονισμένοι στο betmarket.com.cy για να μάθετε νεότερα και να διαβάσετε την αξιολόγηση της Parimatch cy.

Διαβάστε αναλυτικά τον κατάλογο Κλάσης Β, που περιέχει τις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο που έλαβαν μόνιμη άδεια.