Site icon betmarket.com.cy

Ανανέωσαν τις άδειες τους Betonalfa και Stoiximan για ακόμα 2 χρόνια!

Συνεχίζουν τα ευχάριστα νέα για τους παίκτες του διαδικτυακού στοιχήματος στην Κύπρο αφού η Betonalfa αλλά και ο Stoiximan ανανέωσαν την άδεια παροχής υπηρεσιών στοιχήματος.

Σε αντίθεση με την Bet365 που η ανανεώση της άδειας έχει ισχύ 1 χρόνο, Stoiximan και Betonalfa ανανέωσαν τις άδειες του για 2 χρόνια.

Η πρώτη, Betonalfa cy, ήδη από τις 24/01/2019 έχει ανανεώσει την άδεια με νέα ημερομηνία λήξης την 23/01/2021. Η Betonalfa ήταν η δεύτερη εταιρία που είχε υπαχθεί στο καθεστώς αδειοδότησης, από το 2017, αμέσως μετά την Bet365.

Ο Stoiximan cy, με την σειρά του, ανανέωσε την άδεια μέχρι τις 30/01/2021.

Ποιες άδειες λήγουν τους επόμενους μήνες;

Όσον αφορά τις άλλες 6 ενεργές στοιχηματικές εταιρίες, τον Μάρτιο του 2019 λήγει η άδεια της Meridianbet (στις 19/03/2019) αλλά και της Betfair η οποία παραμένει ανενεργή στην Κύπρο από τον Μάιο του 2017. Τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν ότι και η Meridianbet θα προχωρήσει σε ανανέωση της άδειας της για άλλα 2 χρόνια και με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε τι θα πράξει η Betfair. Θα ανανεώσει την άδεια της και θα δραστηριοποιηθεί στην Κύπρο ή θα φύγει οριστικά;

Μείνετε συντονισμένοι στο BetMarket.com.cy για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της αγοράς του στοιχήματος στην Κύπρο.

Δείτε τον πλήρη κατάλογο με τις 11 αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες της Κύπρου.