novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
2020: Οι tipsters θυμούνται αθλητικές στιγμές και μεγάλα Ταμεία

2020: Οι tipsters θυμούνται αθλητικές στιγμές και μεγάλα Ταμεία

Οι συντάκτες του BetMarket αποχαιρετούν το 2020 και καλωσορίζουν τη νέα χρονιά με ένα εορταστικό κείμενο, γεμάτο αθλητικές στιγμές, κορυφαία ταμεία και ευχές για το 2021!

Ποια αθλητική στιγμή του 2020 έμεινε χαραγμένη στη μνήμη σου;

Σήφης: Το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ. Η τελευταία φορά που τo κατάφερε αυτό η Λίβερπουλ ήταν ένα χρόνο πριν γεννηθώ, έτσι το να βλέπεις ένα τόσο μεγάλο σύλλογο να το κάνει αυτό 30 χρόνια μετά, τότε ναι, είναι η αθλητική στιγμή του 2020.

Γιώρκος: Αυτό που έκανε η Μπάγερν Μονάχου στο Champions League ήταν εκπληκτικό. Εντεκα αγώνες, έντεκα νίκες και μία απ’ αυτές θα μείνει για πάντα στην ιστορία. Φυσικά αναφέρομαι στο 8-2 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα παιχνίδια στην ιστορία όλης της διοργάνωσης.

Ποιο ήταν το ταμείο της χρονιάς που θυμάσαι;

Γιώρκος: Υπάρχουν μεγάλα ταμεία που ξεχνάς εύκολα και πιο μικρά που θυμάσαι για πάντα. Αυτό που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου ήταν το early bet της Σεντ Τρούιντεν. Μπορεί να είναι αρκετά πρόσφατο, αλλά το ίδιο θα έλεγα αν γινόταν και στις αρχές του 2020.

Σήφης: Ήταν βράδυ Τρίτης, 27 του Οκτώβρη συγκεκριμένα, ημέρα όπου είχαμε αγώνες Champions League, όμως το δικό μου ενδιαφέρον ήταν στραμμένο αλλού. Τσάρλτον, Λίνκολν, Πλίμουθ, Ρέντινγκ ήταν οι ομάδες όπου μας χάρισαν το απόλυτο στο σύστημα 2-3-4 και 905 μονάδες κερδισμένες για τη στήλη.

Μια ευχή για το 2021

Σήφης: Να δούμε επιτέλους κόσμο στα γήπεδα και γεμάτες κερκίδες. Πράγμα που θα σημαίνει ότι κερδίσαμε την πανδημία και πως η υγεία μας θα είναι εδώ. Και να μην ξεχνάτε πως όταν έχουμε την υγεία μας μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα.

Γιώρκος: Να έχουμε όλοι το πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία για να πανηγυρίζουμε κάθε γκολ της ομάδας που ποντάραμε και να ξενερώνουμε με κάθε ένα που δεχόμαστε. That’s life…

Η ομάδα του BetMarket σας εύχεται Χρόνια Πολλά! Με υγεία, αισιοδοξία, πίστη για ένα καλύτερο αύριο και… πολλά Ταμεία! 

Share Διαβαστε επισης