Site icon betmarket.com.cy

Δανία – Τυνησία: Ανάλυση και Προγνωστικά

Το Δανία – Τυνησία είναι το πρώτο ζευγάρι του 4oυ ομίλου. Οι Δανοί είναι ένα από τα φαβορί για την πρόκριση και έχει βάλει στόχο μία πολύ καλή πορεία στην διοργάνωση. Αντίθετα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι είναι το αουτσάιντερ σε αυτή τη φάση και ελπίζουν σε ό,τι καλύτερο.

Μετάδοση: ΡΙΚ

Ώρα έναρξης: 15:00

Διαιτητής: Σεζάν Ράμος

Παράδοση: 1-0-0, με τέρματα 2-1

Αγώνας1X2OU
Δανία
Τυνησία
1.563.86-5.86%6.58-10.52%2.151.71-3.40%

Ανάλυση Δανίας

* Στα προκριματικά είχε 9 νίκες και μία ήττα, ενώ δέχθηκε μόλις τρία γκολ.

*Έξι, από τις τελευταίες επτά, αναμετρήσεις της, είχαν 2-3 γκολ.

* Στις τέσσερις τελευταίες νίκες της σκόραρε ακριβώς δύο γκολ.

Αφιέρωμα, προγνωστικά και μακροχρόνια στοιχήματα Δανίας

Μετά τη μαγική της εικόνα στα προκριματικά (9-1-0) και την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση της στο Nations League (4-0-2), δείχνει πανέτοιμη για το Μουντιάλ 2022. Η κληρωτίδα την έφερε πάλι κόντρα στην Γαλλία, την οποία κέρδισε δύο φορές στο Nations League. H ομάδα του Χιούλμαντ έχει αμυντικό προσανατολισμό και τα καταφέρνει περίφημα σε αυτό, όμως το μεγαλύτερο της πλεονέκτημα είναι η χημεία που βγάζει η ομάδα και οι αυτοματισμοί.

Ο Έριξεν είναι πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό και αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας. Όμως, το ρόστερ της Δανία μοιάζει ολοκληρωμένο, καθώς διαθέτει ποιότητα και βάθος. Η πλειοψηφία των παικτών αγωνίζονται σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και αρκετοί από αυτούς βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. Όσον αφορά το επιθετικό πλάνο, δημιουργεί πολύ εύκολα φάσεις από τις στημένες φάσεις, ενώ σε οργανωμένο παιχνίδι επιλέγει να χτυπά με αντεπιθέσεις από τα πλάγια.

Αγωνιστικά νέα Δανίας

Όλες οι βασικές επιλογές του Χιούλμαντ είναι διαθέσιμες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σμάιχελ – Κρίνστενσεν, Κρίστενσεν, Κάερ, Μάελε – Ντιλέινι, Χόιμπεργκ, Έριξεν – Ντάαμσγκαρντ, Ντόλμπεργκ, Σκοβ Όλσεν

Ανάλυση Τυνησία

* Στις τελευταίες 9 αναμετρήσεις (7-2-0) της δέχθηκε μόλις ένα γκολ.

* Οι τελευταίες 9 νίκες της ήρθαν με μηδέν παθητικό.

* Πέντε, από τις επτά τελευταίες, αναμετρήσεις της ήρθαν 0-0 στο ημίχρονο.

Αφιέρωμα, προγνωστικά και μακροχρόνια στοιχήματα Τυνησίας

Η Τυνησία είχε δύσκολη κλήρωση και πραγματικά στάθηκε άτυχη. Στα προκριματικά έκανε κυριαρχικές εμφανίσεις και εκεί που δεν κατάφερε να κερδίσει, κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Πρόκειται για μία πολύ κλειστή ομάδα, που δεν δίνει εύκολα χώρους στον αντίπαλο και προσπαθεί να μην του επιτρέψει να χτίσει ρυθμό. Επιλέγει συχνά τα εύκολα φάουλ και γενικότερα δείχνει πως δεν βιάζεται.

Το πλάνο παιχνιδιού της όπως είπαμε είναι αρκετά αμυντικό. Δεν είναι ομάδα κατοχής και δεν κρατάει την μπάλα στα πόδια της, διότι όταν βγαίνει μπροστά το κάνει γρήγορα, ώστε να πιάσει τον αντίπαλο στον ύπνο. Στόχος στην ουσία είναι να παρασύρει τον αντίπαλο στον ρυθμό της και να χτυπήσει εκεί που δεν το περιμένει.

Αγωνιστικά νέα Τυνησία

Όλες οι βασικοί της Τυνησίας είναι διαθέσιμοι.

 Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Νταμέν – Ντρέγκερ, Ταλμπί, Μπρόν, Αλί Αμπίντι – Μπεν Σλιμανέ, Σκιρί, Λαϊντουνί – Μσακνί, Καζρί, Σλιτί

Στοίχημα Δανία – Τυνησία 1-Χ-2

Η Δανία είναι το μεγάλο φαβορί, κυρίως γιατί υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Οι τυπικά γηπεδούχοι είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω σε ποιότητα και δύσκολα θα μπορέσει η Τυνησία να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Ο άσος είναι σε απόδοση 1.59 (Winmasters), τιμή που είναι αποδεκτή. Ο Χιούλμαντ μας έδειξε πως ξέρει τον τρόπο να διαχειριστεί μία μεγάλη διοργάνωση και αυτό αναμένεται να το αποδείξει για ακόμη μία φορά.

Στοίχημα γκολ Δανία – Τυνησία

Πρόκειται για δύο κλειστές ομάδες και μίας και είναι πρεμιέρα ίσως η αρχή να είναι λίγο συντηρητική. Το παιχνίδι μπορεί να αργήσει να πάρει ρυθμό, όμως αναμένεται να είναι μονόπλευρο. Οι Δανοί θα έχουν τα ηνία της αναμέτρησης και όλα θα κριθούν από το πόσο γρήγορα θα μπορέσουν να σπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν καταφέρει το τελευταίο διάστημα να διατηρήσουν την εστία τους ανέπαφη κόντρα σε πολύ πιο δύσκολους αντιπάλους, οπότε η επιλογή no goal εδώ, σε απόδοση 1.65 (Fonbet) μοιάζει αξιόλογη.

Ειδικό στοίχημα Δανία – Τυνησία

Όπως είπαμε και παραπάνω, η Δανία δεν είναι μόνο το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά είναι πιθανό να μην απειληθεί καν σημαντικά. Αυτό συνέβη και στην πλειοψηφία των αγώνων της στα προκριματικά, όπου επικράτησε σε πολλές αναμετρήσεις χωρίς να δεχθεί γκολ. Η Τυνησία είναι και αυτή κλειστή ομάδα, οπότε δεν περιμένουμε σκορ διασυρμού. Η επιλογή των πολλαπλών σκορ: 1-0/2-0/3-0, σε απόδοση 2.40 (Stoiximan) μοιάζει αρκετά καλή.

BetMarket Επιλογές

ΏραΠαιχνίδιΣημείο
15:00Δανία – Τυνησία1 @1.59
15:00Δανία – Τυνησία no goal @1.65
15:00Δανία – Τυνησία Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-0/2-0/3-0 @2.40

Οι ενισχυμένες αποδόσεις της Stoiximan